Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Nelph Flash Oyun Scripti İndir

NeLph v1.2 Flash Oyun Scripti
Gözü Yormayan Oyun Kullanımları
       Çocukların vazgeçemediği şeylerden biridir oyun. İnternet olmayan ev kalmamıştır hemen hemen. Çocuklar sürekli olarak oyun oynamakta oldukları için siteleri onların seveceği oyunlar yükleyerek onların göz sağlığını bozmayacak şekilde tasarımlar yaparsanız eğer daha çok kitleye sahip olabilirsiniz.

Bu yüzden kullandığınız scriptlerin daha göz yormayan renkler, daha bol oyun, daha kolay açıklamalı ve php gibi kolay kullanışlı tasarımlar tercih etmelisiniz. Bu yüzden sizlere; NeLph v1.2 Flash Oyun Scriptini önermekteyiz. Yeşil renkli, sade ve hızlı kullanışlı olan bu tasarımı tavsiye ediyoruz. Ancak SEO konusunda pek kaliteli olmadığını
bilmenizi istiyoruz.

NeLph v1.2 Flash Oyun Scripti Ayarları
      SEO çalışmalarını yaparak bunu tamamlayabilirsiniz. Cpaneliniz den bir sql oluşturun. Dosyaları FTP'ye atın. Çıkan klasörlerde; sql.sql.zip dosyasının içindekini oluşturduğunuz Sql'e atın. Ayar.php kendinize göre düzenleyin. Ayar.php de bulunan admin panel şifrenizi ve diğer şifreleri kendinize göre değiştirmenizi önermekteyiz. Ayar.php 777 yazma iznini vermelisiniz. Kurulum yapıldıktan sonra son adım olan install.php yi siliniz.

Sildikten sonra FTP kontrol edin. FTP'den de silinmiş olması gerekmektedir, install.php'yi silin. En son ayar.php 777 yazma iznini; 644 yapın ve tamam diyin. Kurulum en fazla 5 dakikanızı alacaktır. Basit ve kolay bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Başarılar.

Scripti indirmek için; Scripti İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.