Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Resim Yükleme Scripti

resim yükleme scripti
Resim Yükleme Scripti Avantajları
        Bir çok kişi dosya uploaddan para kazanmaktadır. Dosyaları dosya yükleme sitelerine yükleyerek bu dosyaları indirterek para kazanmaktadır. Bu dosya yükleme sitelerinin farklı bir boyutu da resim yüklemektedir. Resimleri yüklerler ve resimleri forumlara, bloglara, sitelerine koyarak ziyaretçilere gösterebilmektedirler.

Bu Resim yükleme scripti ile çok kolay ve hızlı bir şekilde resim yükleyerek arkadaşlarınıza; forumlara ve bloglara sitelerinize resim linkini ekleyerek bir çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Php olarak tasarlanan, göz yormayan renkler ve ziyaretçiyi çeken bir scripttir.

Script Kurulumu ve Özellikleri
        Çok kolay ve hızlı olan bu tasarımı klasörden çıkartıp FTP sunucunuza yükleyerek türkçe olarak kurulumu yapabilirsiniz.

"JPG, GİF, PNG, BMP" olarak resim yükleme olanağı sunduğu için ziyaretçiler daha çok sitenizi ziyaret edecektir. Çok fonksiyonlu olduğu için. Seo konusunda idare eder bir çalışmaya sahip olduğu için sitenize Seo çalışması yaptırarak veya yaparak çok güzel yerlere gelebilir; gelir elde edebilirsiniz.

İndirmek için; TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.