Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Pagerank Sorgulama Scripti [PHP]


Zeytech tarafından kodlanan ve ücretsiz dağıtılan Google Pagerank Sorgulama Scriptimizin özellikleri şunlardır.
  • Script Php ile kodlanmıştır. Php 5.2.x ve üstü sürümler ile uyumludur.
  • Sorgulamaların %90′ ı kullanıcı tarafında yapılmaktadır (javascript xhr request) bundan dolayı sunucudaki PHP dosyalarına pek yük binmemektedir.
  • Script içerisinde tema sistemi olarak jquery ui kullanımıştır. Jquery UI de kendinize özel tema oluşturup script içerisindeki theme/ui klasörü içerisine css ve image dosyalarını atarsanız (oluşturdunuz Css dosyasının adını ui.css olarak değiştirin) kendize özel temanızı kullanabilirsiniz.
  • Script kişisel kullanım içindir, yüksek trafikli sitelerde kullanılması önerilmemektedir. Eğer yüksek trafik altında scripti kullanacaksınız /inc/verial.php dosyasında ek proxy işlemlerine gerek duyabilirsiniz.
  • Kod güvenliği açısından js/js-pack.js javascript dosyası bananascript ile şifrelenmiştir.
  • Script içerisinde 2 adet reklam yeri vardır. Bu reklamların gösterilip gösterilmeyeceğini, gösterecekseniz reklam dosyasının ismini inc/ayar.php içerisinden ayarlıyabilirsiniz. Yine bağlantılar kısmının gösterilip gösterilmeyeceğini, gösterilecekse hangi bağlantıların gösterileceğini bu dosya içerisinden ayarlayabilirsiniz.
  • Script içerisinde kullanılan temanın font büyültme / küçültme özelliği vardır. Kullanıcılar istediği gibi font büyüklüklerini ayarlayabilirler.
  • inc/ayar.php dosyasında mail adresinizi düzgün girerseniz kullanıcılar site üstünden size e-posta gönderebilirler.
  • Site içerisindeki gizlilik politikası ve kullanıcı sözleşmesini inc/ klasörü içerisinden istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
DOWNLOAD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.