Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

FUDForum Scripti [PHP]

fudforum indir, fudforum scripti
Script Kategorisi: Forum Scripti
Script Boyutu: 2.770 KB
Script Açıklaması: Fudforum 3.0.4.2 versiyonudur. Günümüz forum teknolojisinde akla ilk gelen forum scriptleri vBulletin, SMF, phpBB, MyBB ve IPB'dir. Ama gerçekten başarılı bir forum scripti olan Fudforum işinize görecek derecede ve tamamen ücretsizdir. Şuan olarak destek sitesi yok ancak ilerleyen zamanlarda tema ve eklentilerle çok zengin bir forum alt yapısı sunacağına eminim. Hepinize kolay gelsin.

Yönetici Puanı:  7/10
Kullanılabilirlik: Uzun

2 yorum:

  1. Arkadaşlar bu scripti inceleyebileceğimiz bir demo veya kullanan bir site varmı? Bir adres verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Demo adresi: http://www.forum-software.org/demo/fudforum

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.