Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Resim-Load (Resim Upload) Scripti [PHP]

Resim-Load ilk baktığımızda sade görüntüsü mükemmel renk uyumu ve butonlarıyla kullanıcıyı kendisine bağlıyor. Yerel ve Uzaktan resim yükleme olanağı tanıyor. Kullanıcılar dilerse resim boyutunu ayarlayabiliyor, yükleme tercihini kendi isteği doğrultusunda seçiyor. "JPG, GİF, PNG, BMP" uzantılı maximum 3 MB'lık bir resim yükleme olanağı sunuyor. 
DOWNLOAD

8 yorum:

  1. Çok teşekkürler güzel paylaşım elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. tesekur ederım

    YanıtlaSil
  4. admin bunun sql dosyasi nerde? phpmyadmin koymak için acil yardim emailime mesaj atarmisin hasobaba12@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Script sizemi ait herhangi bir telif hakki varmi uzerinde degisikler yapabilirmiyiz Anadoludomain@gmail.com cevabını gonderiseniz sevinirim

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.