Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Runscapes Online Web Tabanlı Oyun Scripti [PHP]

Web üzerinden oyun oynamak. Hiç bir zahmeti yok, üyelik al, onayla, oyna. Sizde bu scripti geliştirerek, hikayesinde ufak bi düzenleme yaparak yeni bir oyun yaratabilirsiniz. Oyun rol yapma üzerine kuruludur.
DOWNLOAD

13 yorum:

  1. ya kardeş şunları nasıl kuracağımızı da koysan mesela db felan o tür şey ayarlıcazmı bunda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Db her web tabanli oyunda olur. En basitinden kullanici bilgilerini fln db e kaydeder

      Sil
  2. Scripti deneme şansım olmadı ama araştırabilirsiniz oluşabilecek sorunlarda yardımcı olurum.

    YanıtlaSil
  3. Tessekurler Harika.

    Denedim Sorunsuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, kolay gelsin :)

      Sil
    2. kardeş ben kuramadım bi yardımcı olun ilk defa böyle birşey yapıyorum düzenlemeleri nasıl yapacağım oyunu nasıl kulanıma açacağım bilmiyorum lütfen yardım edin

      Sil
  4. Kardeşim admin şifresi kullancıı adı ney :D

    YanıtlaSil
  5. güzel paylasım

    YanıtlaSil
  6. hocam scripti indirdim lakın klasördeki dosyalar ile resimdeki oyun farklı yoksa ben mi yanılıyorum

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar, runescape nin private serverlerini kurmak zordur ben 11 yıldan beri oynuyorum kendi serverimin adıda ultrascape idi bunun 508+ uzeri serveri ve bunların 317+ serverleri var 317 li swerverler turkiyede calısmaz oyunda balık tutmak avcılık ve buna benzer bircok aktivite var ama emek ister onu gectim bunun sourcesi ve clientini duzenlemek kolay deyil ama web client yapmak kolaydır tabi bilene 508 lerin hazır İp changeri web clientleri var İp adresini yazıyor server port 43594 ekli olması filan lazım tabi 43595 ve 5555 onlar aktif oldumu serverde acıksa web client hazır buabilrisiniz ama server acması zordur editlemesi mesala hazır max lwl filan drop dusme shp editleme filan gerekir benden bukadar bana ulasmak isteyen dolunayhack@gmail.com'a bi mail atmaları yeterlidir :)

    YanıtlaSil
  8. slm bunun adım gırıs ve sıfresı nedır bı yazarsanız

    YanıtlaSil
  9. bune kardeş ver,i tabanı hatası alıyorum balanmıyo

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.