Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

FastMatch İddaa Tahmin Scripti [PHP]

iddaa tahmin scripti
Script Kategorisi: Diğer Scriptler
Script Boyutu: 973 KB
Script Açıklaması: Fastmatch iddia tahmin scripti v2 sizlerle. Scriptte tasarım biraz sade olsa da geliştirildiğinde çok güzel bir şey ortaya çıkacak gibi görünüyor. Bir iddia scriptinde olması gereken tüm alt yapı bu scriptin içerisinde mevcut. Kupon oluşturma, güncel haberler, canlı skor sistemi ve kazanılan - kaybedilen kupan görme özelliği içerisinde mevcuttur. Ve "Tahminciler" adında bir bölüm var o bölümde tahmini kupan oluşturan kişilerin isimleri yazıyor. Benden size bir ipucu geliştirmek istiyorsanız güzel bir üyelik sistemi entegre edip kuponlara yorum yapabilme ve arkadaşlık kurabilmek için gerekli ortamı sağlarsanız çok güzel bir scripte dönüştürebilirsiniz. Scriptin diğer görüntüleri dosyadadır.

Yönetici Puanı:  7/10
Kullanılabilirlik: Orta
Kodlama: ALİ OSMAN ÇELİKAL

1 yorum:

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.