Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Gelişmiş Emlak Scripti [PHP]

php emlak scripti

Script Kategorisi: Diğer Scriptler
Script Boyutu: 4.196 KB
Script Açıklaması: Çok güzel hazırlanmış yani fark yaratmış bir emlak scripti. Aynı zamanda İngilizce dil seçeneği de scriptte mevcuttur. Scriptin kurulumu dosyanın içerisinde "Okuyun.txt" dosyasında mevcuttur. Umarım işinize yarar. Hepinize kolay gelsin...

Yönetici Puanı:  10/10
Kullanılabilirlik: Uzun

Script Warez Olduğundan Kaldırılmıştır Satın Almak için Tıklayın.

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bu scripti kurdum elinize sağlık çok güzel ancak ilan eklerken şehir seçtikten sonra ilçeler açılmıyor Semt ekleyiniz diyor... başkada hiç bir problemi yoktur ilgilenmenizi rica ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi çalışmalar herkese:)

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.