Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Linkcenneti Toplist Scripti [PHP]

Ve işte son zamanların en popüler toplist scripti. Paylaşıldığı andan itibaren (2009) yeni açılan bir çok toplist sitesi işte bu scripti Linkcenneti'ni kullanıyor. Başarılı çalışmasından dolayı EJDER'i tebrik ediyorum.
Kurulum :
  1. ayar.inc.php içerisindeki mysql ayarlarını yapmalısınız
  2. ayar.inc.php içerisinde site ile başlayan değişkenleri kendi sitenize göre değiştirmelisiniz
  3. ayar.inc.php içerisinde $giris_sifresi degiskenini degistirmelisiniz, yonetici paneline giriş şifreniz bu ayarlayacağınız şifre
  4. linkcenneti.sql dosyasını phpmyadmin veya benzeri bir araç yardımıyla oluşturduğunuz veritabanına eklemelisiniz
  5. resimler klasöründe bannerlar ve logoyu kendi sitenize uyarlamalısnız
  6. ek klasöründeki istatistik.php içerisinde google analytics veya benzeri istatistik kodunu yazmalısınız
  7. ek klasöründeki linkler.inc.php içerisini kendi sitelerinize göre revize etmelisiniz. Burada bizim yaptığımız sitelerin linkleri var, bunların hepsini silip kendi sitelerinizi yazmanızı tavsiye ederim
  8. ek klasöründeki 728x90.php gibi dosyalar reklam çeşitleridir. Buraya ilgili reklam kodlarını yerleştirmenizi öneririm. Yine bize ait haber34 ve sozlook reklamlarını kaldırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.