Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Emlak Scripti indir

emlak scripti
Ücretli scriptler kadar olmasa da bu emlak scripti kullanılabilir ve hoş bir şekilde kullanılmış.  Scriptte ilk göze çarpan bölüm renk uyumu ve ilanların hemen kendini belli etmesidir. Bu emlak scripti sadece emlak piyasası için değil her türlü eşyanın satışı için kullanılabilecek düzeyde kodlanmış.

 Özellikle ana sayfada satılık ve kiralık olarak ilanların resimleri gözükmesi ve önemli birkaç bilginin yer alması bu scriptin olumlu yanlarından. Bu script PHP olarak Emre Çetiner tarafından kodlanmıştır.

Ücretsiz Emlak Scripti Kurulumu:
1.   Birçok scripte olduğu gibi bu emlak scriptinde de ilk olarak bir veritabanı oluşturmamız gerekli.
2.   Sitemizden emlak scriptini indirin ve açın. Klasörü açtığınızda emlak.sql dosyasını göreceksiniz. Bu dosyayı veritabanında içe aktarın.
3.   inc > baglanti.php dosyasını açın ve veritabanı bilgilerini düzenletin. Aynı işlemi yonetim > baglanti.php dosyası için de uygulayın.
4.   “Site Dosyaları” adındaki klasörün içindeki her şeyi ftp ile sunucunuza aktarın.
5.   emlakfoto ve haberfoto klasörlerinin CHMOD değerlerini mutlaka 777 yapın.
6.   Sitenize özel title, meta gibi alanları üzenlemek için index.php dosyasını kullanın.
7.   Yönetim paneline siteniz.com/yonetim şeklinde girebilirsiniz. 

Editör girişi: Ad: editor şifre: wmscripti.com Admin: Ad: admin şifre: wmscripti.com şeklindedir.

Dosya şifresi: wmscripti.com
Dosya indir: Tıklayınız

2 yorum:

  1. Linki yenileyebilir misiniz

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir paylaşım olmuş hocam çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.