Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Vip Download Script [PHP]

Sadece size özel bir dosya yükleme sistemi olsun istermisiniz ? Veya başkalarına sizin belirlediğiniz bir boyutta yer ayırmak ve bu alanı onlara sunmak ? İşte bu script tam size göre. İsterseniz ücret karşılığı birisine sizin belirlediğiniz bir alan karşılığında yer ayırın ve direk download sisteminin hızına varın yada siz kullanın.

Açiklama:
Sciptin çalışma mantığı kısaca şöyle.

Siz panelden üyelik ekliyorsunuz ve eklediğiniz üyeliğe belirli bir miktar (Mb cinsinden) download hakkı verebiliyorsunuz.

Forum vb. benzeri yerlerde VIP üyelik kullandırmak istiyorsanız tam aradığınız script.

Kurulumu;

dbase.php dosyasından MYSQL ayarlarını yapmanız gerek. dl.sql dosyasını phpmyadmin üzerinden yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Default Şifre;
Kullanıcı Adı: Admin
Şifre: 2005

Rar Pass: scriptciyim.blogspot.com

2 yorum:

  1. tamamen buglu kullanıcı eklemeden şifre değişmeye kadar herşey.

    YanıtlaSil
  2. tamam hersy guzl de link yok kırık indiremiyorum yeni link verirmisin

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.