Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Scriptleri Güvenle Saklıyoruz.


Merhaba Scriptciyim ziyaretçileri. Sizlere bu gün dosyalarımızı nerede sakladığımızdan bahsedeceğim. Dosyalarımızı ilk kurulduğumuz günlerde "MirrorCreator" sitesinde barındırıyordum ancak araştırmalara göre ve tespitlerime göre Multi Upload sitelerinin sıkıntıdan başka hiç bir şeye yaramadığını gördüm. Dosyalar MultiUpload sitelerinde 30 gün indirme yapılmazsa (aslında bu olay tamamen onlara bağlı)  dosyalarımız kaldırılıyordu. Ve her script dosyasını maalesef yedekle yemiyorduk. 

Hız bakımından tüm indirme siteleri sizden bir premium hesap ister. Eğer premium hesabımız yoksa indirme hızımızı engellerler. Rapidshare, Hotfile, FileFactory, Uploaded ... gibi siteler bunlara başlıca örneklerdir. Bu tarz sitelerin günümüzde kullanma amacı ise para kazanmaktır. Konu yaplaşan kişi yüklediği dosya 1000 indirme alırsa 30 $ - 20$ - 50 $ veya daha fazla kazanıyorlar. Bu tarz sitelerde para kazanmak için en az 5 MB dosya upload etmelisiniz. Ve uyanık siteler 1 MBlık dosyayı 5 MB yapmak için, içine resim, video, müzik gibi şeyler atarlar ki para kazansınlar. Ama scriptciyim bunu hiç bir zaman yapmadı, yapmayacaktır.
Bizde sizin ne indirme hızınıza el koymak istedik, nede üstünüzden para kazanmak istedik.  Bu yüzden "MediaFire" dosya barındırma sitesi ile çalışıyoruz. Link kısaltarak para kazanma gibi bir hedefimizde yok. Sizin bize kazandıracağınız en büyük para Konulara Yorum Yapmaktır. :)
TEŞEKKÜR EDERİZ.

5 yorum:

  1. Sitenizi çok beğeniyorum. Arada bir reklam resminizi kaldırmadan siteme ekliyorum. Emeğinizin karşılığını alamadınığınızı düşünüyorum bence birazcık yatırımla bir host la domain alın derim. Böylece blogspottan kurtulmuş olursunuz reklam verip para kazanabilme şansınız olur. Tekrar teşekür ediyorum emekleriniz için iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. bence blogspot da yeterli paylaşımlarınız için teşekkür ederim sitenizin takipçisiyim bundan sonra.
    sugarsync 5gb
    adrive 50gb
    box
    gibi siteleri de tavsiye ederim. Cloud siteler de hızlı indirme sağlıyor ve asla silmiyor.
    tabi yandex de var 10 gb
    ben bunları kullanıyorum dosya paylaşımında.
    Kendi hostunuzu kullanmanın riskleri var bazı kendini bilmezler açık buldular mı bütün emeklerinizi silebiliyorlar.
    blogspot daha iyi bence

    YanıtlaSil
  3. Google'den kazanırsınız umarım emeklerinizin karşılığını

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.