Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Script Kurulumu [Facebook Durum Beğendirme]



Merhaba arkadaşlar script kurulumumuzun ilk videosuyla başlıyoruz. Facebook durum beğendirme scripti kurulumu. Kuramadığınız benzeri scriptler varsa burdan yorum olarak bildirebilirsiniz ve onlarında da en kısa zamanda videosunu çeker koyarız. Her şey scriptciyim ziyaretçileri için, hepinize teşekkür ederiz. Kolay Gelsin.


7 yorum:

  1. http://apps.facebook.com/durumbaran/
    ben kurdum teşşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Sql Dosyasını Yüklerken Hata Veriyor Bi Bakar mısın :S ? Hata Şu " İçe aktarmak için veri alınmadı. Ya gönderilen dosya adı yok ya da dosya boyutu PHP yapılandırmanız tarafından izin verilen en fazla boyutu aştı. SSS 1.16'ya bakın. " Sizde ki Gibi " Ayarlar - Ban - facebook_user " Yok :S Sadece Ayarlar Var :S

    YanıtlaSil
  3. Ben Kurdum Buda Linki Çok Kişi kullanırsa beğeniler artar
    http://yemrecixliker.tk/

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.