Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

45x Film Izleme Scripti [PHP]

45x film scripti
Script Kategorisi: Video Scripti
Script Boyutu: 2.009 KB
Script Açıklaması:  Günüzüm scriptleriyle kıyaslarsak çok sade kalmış. Script görünüm olarak çok vasat ve ziyaretçiyi kolay kolay sitede tutacak tarzda gibi görünmüyor. Sağ sutun'a reklam çok güzel yerleştirilmiş ancak üstte ki 720x60 reklam alanı çok sırıtmış. Orta halli kullanılabilecek bir dizi, film izleme scripti. Script uzun süreli kullanılmayacak tarzda ancak scripti geliştiririm diyorsanız o başka...

Yönetici Puanı:  3/10
Kullanılabilirlik: Kısa

2 yorum:

  1. Daha Açıklıyıcı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  2. Ya Hocam Bunun Yayıncısı Kim Ben Kullanıcam.

    YanıtlaSil

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.