Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Portal ve CMS Scripti İndir

ücretsiz asp portal script
Ücretsiz ASP Portal Scripti
         Portal ve Cms scripti arayabilirsiniz. Bir çok portal ve cms scripti bulunabilir ancak profesyonel ve kaliteli görünüşe sahip olan bir portal ve cms scripti bulmanız biraz zordur.

Biz sizlere harika görünüşe sahip olan ve profesyonel olarak hazırlanmış bir portal ve cms scripti sunuyoruz.

Bu portal ve cms scripti ASP üzerine tasarlanmıştır. ASP sistemi fazla tutulmasa da profesyonel olarak kodlanmış bir portal scriptidir. Asp olarak portal scriptleri bulmanız biraz zordur ancak bulduklarınız ya eksik yada profesyonel olmayan amatörce tasarlanmış ve seo uyumsuz sizi sürekli uğraştıracak
tasarımlardır.

ASP Portal Script Özellikleri
       Portalınız da genel bilgiler vererek ziyaretçilere kısa kısa sitenizi tanıtabilirsiniz. Yazdığınız yazıları gösterebilirsiniz. Bu yüzden scripti profesyonel olarak hazırlayan tasarımcı ise göz yormayan tasarım ve renk kodlarıyla tasarladığı için ziyaretçilerinizi sitenizi sevdirecek ve akılda kaldırtacaktır.

Portal CMS Script Kurulumu
   Fazla karışık olmayan bu scripti kurmak çok basittir. Normal FTP adresinize dosyaları atarak hızlı bir biçimde kurulumu yapabilirsiniz. ASP kurulumlarını araştırarak kolayca sitenizi aktif hale getirebilirsiniz.

Scripti indirmek için link; http://www.mediafire.com/?tn3epwe79wwblql
2. indirme linki; http://www.sendspace.com/file/c1dvn3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.