Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

HD Resim galerisi Scripti İndir

Bir çok HD wallpaper ve HD resimleri bilgisayarımıza indirip arka plan yapmaktayız. Bu resimleri aldığımız sitelerin kalitesine önem veriyoruz. Kalite en başta olmak üzere sitenin tasarımı göz yormayacak şekilde ve kolay kullanım şekilde olduğu zaman bizi rahat ettiriyor.

resim galerisi scripti
Resim Galerisi Scripti
        Kafamıza göre kategorilerde kafamıza göre resimler bulup kendimize göre ayarlayıp arka plan yapabiliyoruz. Kimi zaman sosyal medya da arka planlar, kimi zaman avatarlar, kimi zaman telefonlarımıza koymak tayız. Bu sitelerin scriptleri olan Resim galerisi scripti Php olarak tasarlanıp ziyaretçilere uygun şekilde hazırlanmıştır.

SEO İçin İddialı Script
        Fotoğraf galerisi oluşturmak isteyen arkadaşlarımızın ilgilenmesi gereken bir Php resim galerisi scriptini öneriyoruz. Seo konusunda iyi derece de tasarlanmış bu script, göz yormayan renkleriyle aktif ve kolay kullanımıyla ziyaretçileri adeta siteye çekmektedir. Bir çok script bulabilirsiniz ancak bu tarz script bulmak biraz zordur.

Dosyalar Php olduğu için genel olarak kurulumu çok basittir. Çıkan dosyaları FTP adresinize atıyorsunuz ve sitenin kurulumuna geçiyorsunuz. Kurulum çok basit olmakla birlikte genel kurulum mantığı aynıdır. Türkçe olduğu için okuyarak hallediliyor.

İndirmek için; TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.