Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

PHP Sözlük Scripti

Bilindiği üzere son sıralar entry adı altında yazılan yazılar ve cevaplar ile sözlük siteleri mevcuttur. Örneğin sözlüklerin ilk çıkan türleri olan; Uludağ sözlük, ekşi sözlük, inci sözlük, itü sözlük ve diğer üniversite öğrencilerinin oluşturmuş olduğu platformlar mevcuttur.

sözlük scripti indir
PHP Sözlük Scripti Özellikleri
      Bu sözlük scriptleri ile sizde kendi sitenize kurulum yaparak ziyaretçilerin sitenizde değişik şekilde entry girmesine yardımcı olabilirsiniz. Ziyaretçilerin konu açıp, cevapla şıp yorum yazma olanağı sanan bu sözlük scripti Php olarak tasarlanmıştır. Kendinize göre ayarlarla düzenleyebilir ve oynamalar yapabilirsiniz.

Normal sözlük scriptlerin den bir farkı olmadığı için sitenize giren ziyaretçiler çok fazla bir yabancılık çekmeyecektir.

Sözlük Scripti Kurulumu
       Dosyaların içinde kurulum anlatımı ve sql dosyaları mevcuttur. Genel mantık Php kurulumları aynıdır. FTP sunucunuza dosyaları yüklersiniz.

Cpaneliniz den Mysql oluşturup sql dosyasını atar ve config - ayar dosyalarını kendinize göre ayarlayarak sitenizi aktif hale getirebilirsiniz. Kendi yönetim kadronuzu oluşturarak sitenize belli başlı kurallar koyabilirsiniz. Entryleri kontrol ederek ziyaretçilerin düzenli şekilde yorumlaşmasını sağlayabilirsiniz.

İndirmek için; TIKLAYINIZ.

1 yorum:

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.