Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

MP3 Şarkı Sözü Scripti İndir

mp3 şarkı sözü
MP3 Dinleme Çılgınlığı
Bilindiği üzere günümüzde bir çok mp3 dinlenmektedir. Ancak bunun şarkı sözlerini ezberlemek isteyen milyonlarca kişi mevcuttur. Ezberleyip hatta şarkıya eşlik edebilmek için okuyarak devam eden bir çok kişi mevcuttur.

Bu durumda sitelerinizin hit alabilmesi için güzel bir mp3 ve şarkı sözü scripti kurarsanız sitenizle ilgilendiğiniz taktirde belirli bir gelir elde edebilirsiniz. Scriptiniz ziyaretçileri sevdirecek görünüşte ve kolay kullanışlı olması gerekiyor.

Dosya Şifresi ve Gerekenler
Size MusicBox Mp3 - Şarkı sözü scriptini öneriyoruz. Kurum gerektirmez. FTP adresinize direkt atın. Şifre isteyecektir. Şifreyi girmeniz gerekiyor. Şifre; "test" tir. Şifreyi girip aktarmayı sağlayın. MP3 klasörüne şarkıları atıyorsunuz. FTP attığınız dosya adlarını değiştirebilirsiniz.

Siteye eklediğiniz de harika şekilde ses kalitesine göre ziyaretçilere harika ses ile keyifli bir müzik dinletmektedir. Scriptin görünüşünde ufak tefek oynamalar yapabilirsiniz. Kod bilginiz varsa ve Webmasterliğe özeniyorsanız uğraşabilirsiniz. Kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Ancak unutmayın scriptin en son yedeğini alın kaybolmasın veya yaptığınız bir hatada scripti sıfırlama gereğine düşmeyin.

Script indirmek için; TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.