Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

NewsPHP Haber Scripti indir

Web siteleri için en çok aranan scriptlerden birisi de haber scriptidir. NewsPHP haber scripti PHP ile kodlanmış ücretsiz olarak kullanıcılarına sunulmuş bir scripttir. Kurulum ve Kullanımı basittir. Kurulum aşamasını belirttiğimiz adımları sırasıyla gerçekleştirerek tamamlayabilirsiniz.

News PHP Haber Scripti Özellikleri
haber scripti indir

·    RSS Sistemi
·    Yazı Yönetimi
·    Video Yönetimi
·    Sayfa Yönetimi
·    Foto Galeri Yönetimi
·    Yazar Yönetimi

Başlıca olmak üzere haber scriptinde bulunması gereken daha birçok özelliği içermektedir.

KURULUM
1.   Sitemizden haber scriptinin dosyalarını indirin ve rardan çıkartarak açın.
2.   Dosyaları FTP aracılığıyla sunucunuza aktarın. (SQL dosyasını sunucuya atmanıza gerek yok)
3.   Bu sırada hosting panelinize gidip veritabanı oluşturmanız gerekiyor.
4.   Ardından phpMyAdmin’e gidin içe aktar bölümüne geçiş yapın. Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar arasında bulunan sql.gz dosyasını bu bölümde içe aktarın.
5.   Dosyalarımız arasında bulunan config.php dosyasını açıp düzenlemek gerekiyor. Dosyayı açın. Neresine ne yazmanız gerektiği dosyanın içinde belirtilmektedir. Dosyayı kaydedip ftp ile tekrar sunucuya göndermeniz gerekiyor.
6.   Artık News PHP Haber scriptini kullanabilirsiniz.


2 yorum:

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.