Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

NTG güvenlik kodu scripti

PHP olarak kodlanan NTG güvenlik kodu scripti 4 farklı yöntem ile sitelerinize güvenlik kodu eklentisi getiriyor. Bu tip güvenlik kodları scriptleri sayesi olası bir saldırıya karşı sitenizi rahatlıkla koruyabileceksiniz. Güvenlik kodları bazı sitelerin olmazsa olmazlarıdır. Piyasada birçok güvenlik kodu scripti bulunmakta. NTG Güvenlik kodu scripti ise hoş görünümü ve seçenekler sunması nedeniyle rakiplerinden sıyrılmaktadır.
NTG güvenlik kodu scripti
Kullanım:
NTG Güvenlik Kodu Scripti dört farklı seçeneği bize sunmaktadır. Bunlar: Türkçe kelime bazlı güvenlik kodu, ortaya karışık güvenlik kodu, matematik güvenlik kodu ve sayısal güvenlik kodu. Türkçe kelime bazlı seçeneğini seçerseniz demoda da görebileceğiniz gibi güvenlik ekranında Türkçe kelimeler çıkmakta ve bu kelimelerin aynen yazılması istenmektedir. 

Matematik güvenlik kodu ise iki sayının toplamının belirlenen alana yazılmasını ister. Sayısal güvenlik kodunda sadece rakamlardan oluşan kodu aynen belirtilen alana yazmalısınız. Ortaya karışık seçeneğinde ise harf ve rakamlar ekranda rastgele gözükecektir. Tavsiye ettiğimiz seçenek ise güvenlik düzeyinin daha üst seviyede olduğu ortaya karışık seçeneğidir.
Kodu hazırladığınız yazılımlara ekleyin ve kullanmaya başlayın.

İndirme Linkleri
Download: Demoyu açın. Üst bölümde [ NTG Güvenlik Kodunu indir ] yazısına tıklayın. Otomatik olarak bilgisayarınıza inecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.