Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

En İyi Anket Scriptleri

Bu yazıda birbirinden hoş anket scriptlerini derledik. En çok hoşunuza gideni sunucunuza atıp kullanabileceksiniz.

drpoll anket eklentisiDRBPoll v1.7 Anket Scripti

Demoda da görebileceğiniz gibi bir anket scriptinde olması gereken her türlü detay bu anket scriptinde bulunuyor. Örnekteki gibi 3 çeşit şekilde scripti kullanabileceksiniz. Basit bir kulumu bulunmaktadır. Ayrıca bu scriptte IP özelliği bulunmaktadır. Yani aynı IP adresinden yalnızca bir oy atılabiliniyor.

Demo: http://www.dbscripts.net/poll/demo/
Dosya Şifresi: wmscripti.com
DRBPoll v1.7 Anket Scripti İNDİR

Stadtaus v1.9.1 Anket Scripti
Standart bir anket scripti. Beyaz zemin üzerinde sade şekilde soru ve şıkların bulunduğu bir anket scripti. Beyaz rengin yoğun olduğu sade websitelerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceksiniz. Üstelik IP konrolü içeren sistem bulunmaktadır. Scprit ücretsiz ve tam 78 KB boyutunda.

Dosya şifresi: wmscripti.com
Stadtaus v1.9.1 Anket Scripti indir

ajax anketMax’s AJAX Rating Oylama Scripti
Tasarım açısından beğendiğimiz bir anket/oylama scpritidir. Max’s AJAX Rating scripti veritabanına gerek duymamaktadır ve AJAX ile çalışmaktadır. Ücretsiz olan bu anket scripti sadece 16 KB boyutunda. Demodaki örnekte de görebileceğiniz gibi gayet şık göze hoş gelmektedir.

Demo: http://www.ajaxf1.com/demo/ajaxrating/
Dosya Şifresi: wmscripti.com
Max’s AJAX Rating scripti indir

3 yorum:

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.