Social Icons

twitter facebook google plus linkedin rss feed email

Bedava Ticket (Destek) Scripti İndir

Hesk 2.1 Destek (Ticket) scriptini birçok alanda kullanabilirsiniz. Script için gerçekten profesyonel bir tasarım diyebiliriz. Demoda da görebileceğiniz gibi çok güzel bir şekilde kodlanmış ver müşterilerin hizmetine sunulmuş. Hesk 2.1 destek scripti online olarak çalışan bir ticket scripti değildir. 


Hesk 2.1 Destek script
Online olarak kullanmaktan daha çok internet sitenizin bilgi veren bölümlerinde (örneğin sıkça sorulan sorular) bölümünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hesk 2.1 destek scriptini kurduğunuzda bu bölümden kullanıcılarınız destek talebi açabilir, siz de bu talebi gördüğünüzde girip cevap yazabilirsiniz. Basit kullanımı ve hoş tasarımıyla çok amaçlı bir scripttir.

Hesk 2.1 Destek-Ticket Scriptinde ayrıca kategoriye özel kişi de atayabiliyorsunuz.
Örneğin destek taleplerini kategoriler halinde yaparsanız her kategori için seçtiğiniz kişileri görevlendirebilir ve bu sayede seçilen kategori ile ilgili yalnızca bilgili ve yetkili kişilerin cevap yazmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik Hesk 2.1 destek scripti Türkçe dil desteği de içermekte.

(click here to login butonuna bastığınızda otomatik giriş yapar)

Hesk 2.1 Destek-Ticket Scripti indir: http://www.hesk.com/download.php
Türkçe dil desteği indirmek için: http://www.hesk.com/languages/21/tr.zip

Kurulum:
siteadi.com/install şeklinde çalıştırarak kurulumu yapın ve ardından install klasörünü silin.
Türkçe yapmak için ise Türkçe dosyasını olduğu gibi atın ve panelden etkinleştirin.

2 yorum:

Uygunsuz Yorumlar Silinecektir.

 

Bilgilendirme

Yer alan Scriptler tarafımızca üretilmemiştir. Üreticiler ilgili konuda gösterilir. Daha çok download linkleri de yükleyici sitelerden verilir ve dolayısı ile tarafımızca yüklenmez. Kurmadan önce bilgileri okumanızı öneririz.
İndirdiğiniz script içindeki bilgiler kısmı ile kurulum işlemini okumanızı ve anti-virüs tarayıcıdan da geçirmenizi öneririz.

Bize Yazın

Bizlere geri bildirimde bulunmak ve olumlu-olumsuz görüş sunmak için yenireg1@gmail.com email adresini kullanabilirsiniz. İçeriklerden uygunsuz olan ya da telif hakkı içeren ile önerdiğiniz scriptleri de yollayabilirsiniz. Ayrıca olumlu-olumsuz görüşlerinizi yorumlardan da yollayabilirsiniz.